Decizia soției lui Messi i-a revoltat pe fanii catalani: ”Un gest urât”

 Decizia soției lui Messi i-a revoltat pe fanii catalani: ”Un gest urât”

 Antonela Roccuzzo, soția lui Lionel Messi, a încetat să mai urmărească FC Barcelona pe rețelele sociale. Unii fani au înțeles decizia partenerei lui Messi, punând-o pe seama frustrării, a tristeții și a dezamăgirii, alții au fost extrem de virulenți la adresa sa. Aceștia din urmă au spus că e ”un gest urât”, ”o prostie” sau ”o hotărâre infantilă”, scrie SHOK.md.

Antonela Roccuzzo a dat impresia că a uitat deja de FC Barcelona încă de la prezentarea oficială a lui Leo Messi la PSG. Soția starului argentinian a atras toate privirile. Ținuta sa a fost una impecabilă și ”a accesorizat-o” cu un zâmbet superb.

Messi a semnat un contract pe două sezoane, cu opțiune de prelungire pentru încă unul. Presa franceză a dezvăluit adevăratul contract al lui Messi. El va încasa 41 de milioane de euro net pe an, cu tot cu bonusuri, dintre care salariul va fi de 35 de milioane.

Debutul lui Messi la PSG are cele mai mari șanse să se producă duminică, 29 august, contra lui Reims, în deplasare. La acel moment, deținătorul a șase Baloane de Aur ar avea deja trei săptămâni de pregătire și ar putea fi apt pentru un meci oficial.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și