Dan Negru, mesaj dur: „Nu fiţi proşti! Nu vă condamnaţi copiii la prostie”

 Dan Negru, mesaj dur: „Nu fiţi proşti! Nu vă condamnaţi copiii la prostie”

Dan Negru a postat un mesaj dur pe rețelele sociale. Vedeta îi îndeamnă pe români să vorbească despre Paște și Iisus cu copiii lor, scrie SHOK.md cu referire la click.

Dan Negru și-a uimit fanii cu ultimul mesaj pe postat pe rețeaua de socializare. Acesta îi sfătuiește pe  părinţi să le spună copiilor că Paştele înseamnă Iisus.

  „Creşteţi-vă copiii deştepţi, culţi”

Prezenntatorul tv, în prima zi de Paști, a scris un mesaj pe Facebook dedicat românilor. Acesta îi îndeamnă pe părinți sî le spună copiilor că Paștele înseamnă Iisus.

  „Chiar dacă credeţi sau nu, spuneţi-le copiilor voştri că Paştele înseamnă Iisus. Creşteţi-vă copiii deştepţi, culţi. Cultura şi bunătatea vor face diferenţa în generaţia lor”, a scris acesta.

Dan Negru a continuat mesajul punctând faptul că românii își urăsc propriul popor și iubesc alte popoare, lucru pe care nu poate înțelege.

”Adversarii religiei în şcoli au o problemă cu religia autohtonă, dacă s-ar introduce cursuri de filozofie buddhistă, cei ofensaţi ar fi mai puţini.  Zicea Vieru: «doi vrăjmaşi are romănul: ura pentru ai lui şi iubirea pentru straini», a notat acesta

Maria Palade

https://shok.md/