(FOTO) „Monument” în cinstea lui Mihai Bendeac! Unde a fost amplasată o pictură uriașă cu chipul său

 (FOTO) „Monument” în cinstea lui Mihai Bendeac! Unde a fost amplasată o pictură uriașă cu chipul său

Cu siguranță actorul Mihai Bendeac a reușit să strângă, de-a lungul timpului, o comunitate mare de oameni care îl apreciază, însă de curând, se pare că acesta a fost recompensat chiar cu o dovadă supremă a admirației acestora, scrie SHOK.md cu referire la click.

Am putea spune cu lejeritate că Mihai Bendeac a reușit de-a lungul anilor să devină un idol pentru tinerii care i-au urmărit momentele de comedie și prestațiile actoricești, deși alții poate ar considera că acesta nu este tocmai un model de urmat în viață.

Cu toate acestea, Mihai este actor de profesie și, pe lângă emisiunile cunscute în care a fost protagonist, și care i-au adus notorietatea, acesta face parte și din proiecte serioase, pe scena de teatru, acolo unde se bucură de asemenea de un număr considerabil de admiratori.

Chipul lui Mihai Bendeac, pictat pe o clădire

Recent, paparazzii Click! au surprins o fațadă a unei construcții din Capitală, care pare că deservește drept „altar” pentru actor. Nu vă gândiți la sensul propriu al cuvântului, ci mai degrabă la valența lui simbolică. Imaginea lui Mihai Bendeac a fost pictată pe o clădire din zona parcului IOR, care se află în administrația primăriei sectorului 3.

Clădirea cu pricina a fost „aranjată” cel mai probabil de un artist stradal, părând a fi în zona de grafitti, astfel că nu se știe exact dacă imaginea a fost pictată cu acordul primăriei sau măcar cu acordul actorului, al cărui chip acum poate fi văzut de toți trecătorii care au vizitat parcul și cartierul în ultimele zile.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și