Dan Negru, mesaj public pentru fiul Mădălinei Manole: „Îmbrățișarea mamei durează mult după ce ți-a dat drumul!”

 Dan Negru, mesaj public pentru fiul Mădălinei Manole: „Îmbrățișarea mamei durează mult după ce ți-a dat drumul!”

Petru, fiul regretatei Mădălina Manole, a împlinit 13 ani, iar Dan Negru a profitat de această ocazie pentru a-i transmite un mesaj public. „Îmbrățișarea mamei durează mult după ce ți-a dat drumul”, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Într-un mesaj postat pe rețelele sociale, Dan Negru i-a transmis un mesaj fiului Mădălinei Manole, în care i-a povestit de mama lui.

„Am cunoscut-o pe mama ta, Mădălina. O femeie de ispravă care a lăsat urme atât de adânci in conștiința noastră încât, uite, vorbim mereu despre ea. Îmbrățișarea mamei durează mult după ce ti-a dat drumul”, și-a început el postarea.

Mădălina Manole a decedat în 14 iulie 2010, chiar în ziua în care a împlinit 43 de ani. Cântăreața a fost găsită fără suflare în locuința ei din Otopeni. I.N.M.L a stabilit că artista s-a sinucis înghițind un pesticid foarte toxic numit Carbofuran (cunoscut sub numele de Furadan) iar decesul a survenit în câteva minute. Totul s-a petrecut la numai câteva ore după ce artista a părăsit un studiou unde a efectuat o repetiție muzicală.

 

madalina-manole-a-murit

Totodată, prezentatorul TV a vorbit și despre faptul că Mădălina Manole era criticată pentru vârstă, spunându-se în presă că ”era trecută de prima tinerețe.”

Ma gândesc de multe ori la mama ta. Când avea 35 de ani, ziarele spuneau ca e „trecută de prima tinerețe”.
Așa erau vremurile, Petru.
In anii aia, Regele Mihai sau Corneliu Coposu erau judecați, după vârstă. Atât puteam !
Azi, Smiley are vărsta mamei tale de atunci dar nimeni nu-i mai numără anii pentru că mama ta a schimbat o mentalitate în presă : Că vârsta nu e o povară. Azi, cei 86 de ani ai lui Piersic, cei 51 ai mei sau cei 50 ai Andreei Esca nu mai sunt poveri. De la mama ta încoace ziarele au învățat că omul trebuie să-și trăiască frumos toate zilele vieții lui, la orice vărstă. Să-ți trăiești frumos zilele, Petru. E mult de când a plecat Mădălina…
Dar îmbrățisarea mamei durează mult, după ce ți-a dat drumul!”,  a mai scris el.

Maria Palade

https://shok.md/