Dan Negru: „Moldovenii au coa*e. Showbizul românesc nu are așa curaj, e ticsit de pițipoance și papițoi”

 Dan Negru: „Moldovenii au coa*e. Showbizul românesc nu are așa curaj, e ticsit de pițipoance și papițoi”

Prezentatorul TV Dan Negru a venit cu un mesaj dur, după Eurovision 2022, acuzându-i pe reprezentanţii României că nu au acordat niciun vot moldovenilor, scrie SHOK.md.

Într-o postare pe Facebook prezentatorul zice că moldovenii au avut curajul să spună Europei ceea ce nu a putut să spună România. Acesta susține că Republica Moldova reprezentată de formația Zdob și Zdub împreună cu frații Advahov la Eurovision 2022 au venit cu o melodie ce are un mesaj politic pro-unionist.

„Moldovenii au co🥚ie. S-au dus la Eurovision cu o melodie care are un mesaj puternic politic pro-unionist. Showbiz românesc nu are curajul mesajelor politice. E ticsit de pițipoance și papițoi care trăiesc din banii televiziunilor și ai primăriilor și de asta n-au curajul mesajelor politice. Dacă tot recunoașteți că Eurovision e un concurs cu miză geo-politică, atunci România putea să arate Europei,la oră de maximă audiență pe toate televiziunile europene,că două țări sunt una ! Moldovenii au avut curajul să spună Europei că București-Chișinău e totuna! România

„Țară veche, țară nouă
Parcă-i una, parcă-s două
Ba aparte, ba-mpreună
Parcă-s două, parcă-i una”
Aștept să le crească co🥚ie și alor noștri”.
Altfel, Grigore Vieru avea dreptate :
„Patria e ca un copil. Dacă uiți de ea, poate să plece de acasă „
UPDATE :
• ZERO puncte a dat România unei piese muzicale în care s-a pronunțat numele capitalei României: București!
Îi rog pe colegii mei din TVR sa facă public numele ălora care au decis așa.
Simplă curiozitate 🤪”, a scris Dan.

Internauții au fost cei care l-au susținut.

Moldova s-a clasat pe locul șapte. Publicul i-a oferit 239 de puncte, iar juriul 14 puncte. Olanda ne-a acordat două puncte, Norvegia – două, Grecia – șase, Armenia – unul, și Italia – cinci. De la celelalte țări nu am primit nici un punct.

La rândul său, juriul din Moldova a acordat 12 puncte Ucrainei, 10 – Marii Britanii și 8 – Suediei. Lideră la Marea Britanie – cu 283 de puncte.

Maria Palade

https://shok.md/