(FOTO) De necrezut! Ce diferență de vârstă este între Andreea Marin și iubitul ei, Adrian Brâncoveanu: „Bătrânica se ține bine”

 (FOTO) De necrezut! Ce diferență de vârstă este între Andreea Marin și iubitul ei, Adrian Brâncoveanu: „Bătrânica se ține bine”
39Shares

În lumea mondenă românească, iubirea nu cunoaște limite, iar diferența de vârstă dintre parteneri pare să fie un aspect din ce în ce mai puțin important. De la Gina Pistol și Smiley la Andreea MaBrâncoveanu, vedeți mai jos cupluri celebre în care „ea este mai mare decât el”, demonstrând că dragostea adevărată nu ține cont de cifrele de pe buletin, scrie click.ro.

Gina Pistol și Smiley, o poveste de dragoste modernă

Gina Pistol, în vârstă de 42 de ani, și Smiley, în vârstă de 39 de ani, sunt protagoniștii unei povești de dragoste care a început ca o frumoasă prietenie și s-a transformat într-o relație admirată. Cu toate că diferența de vârstă nu este neglijabilă, cei doi au demonstrat că compatibilitatea și comunicarea sunt cheia unei relații solide, ignorând stereotipurile societății.

Lili Sandu și Silviu Țolu, o iubire tot mai mare

Lili Sandu, la 43 de ani, și Silviu Țolu, la 31 de ani, formează un cuplu în care iubirea pare să crească odată cu trecerea timpului. Prietenii apropiati sustin ca cei doi deja se gândesc la extinderea familiei, demonstrând că vârsta nu este un factor limitativ atunci când vine vorba de construirea unei vieți în doi.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, o familie binecuvântată

Gabriela Cristea, în vârstă de 48 de ani, și Tavi Clonda, în vârstă de 43 de ani, au reușit să construiască o familie fericită și binecuvântată cu două fetițe adorabile, Victoria și Iris. Cu o diferență de vârstă de cinci ani, cei doi au transmis mesajul că iubirea adevărată depășește orice prejudecată.

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu, 11 ani diferența de vârstă

Andreaa Marin, la 48 de ani, trăiește o poveste de iubire frumoasă alături de Adrian Brâncoveanu, mai tânăr cu aproape 11 ani. Fosta vedetă TVR a spus că diferența de vârstă nu reprezintă o problemă pentru ea și că se simte fericită în această relație. „Bătrânica se ține bine”, a declarat cu umor Andreea Marin, subliniind că adevărata compatibilitate nu are legătură cu cifrele de pe buletin.

În concluzie, aceste cupluri de vedete ne demonstrează că dragostea autentică nu ține cont de diferențele de vârstă și că fericirea în cuplu poate fi atinsă indiferent de cifrele din actele de identitate.

39Shares

Lilia Strîmbanu

https://shok.md/