Demi Lovato s-a ras pe cap de Crăciun. Artista a dezvăluit motivul pentru care a recurs la acest gest: ”Un nou început!”

 Demi Lovato s-a ras pe cap de Crăciun. Artista a dezvăluit motivul pentru care a recurs la acest gest: ”Un nou început!”

Demi Lovato și-a uimit fanii de pe Instagram atunci când a apărut de Crăciun rasă pe cap. Gestul artistei vine după ce, la începutul acestui an, aceasta s-a declarat non-binară, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Cântăreața americană a renunțat la podoaba sa capilară ca un nou început pentru anul 2022. Aceasta a dezvăluit la începutul acestui an că „nu s-a identificat niciodată cu adevărat cu imaginea sexy, feminină și de vedetă pop”, spunând că este non-binară.

Nominalizată de două ori la premiile Grammy, în vârstă de 29 de ani, aceasta și-a ras părul într-un mod elegant, postând imaginea cu ea pe contul de Instagram, acolo unde este urmărită de 122 de milioane de fani. Demi Lovato a pus la descrierea fotografiei un hashtag cu „#freshstart (#unnouînceput)”.

 

Anul acesta, Demi Lovato a decis să fie sinceră cu fanii ei și a vorbit despre presiunea pe care o simțea atunci când trebuia să se potrivească cu imaginea „sexy și feminină”, înainte de a se împăca cu ideea identității de gen.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și