Fiica lui Ricky Martin este adorabilă. Mesajul artistului de ziua ei: Ești lumina ochilor mei. Tu ești șefa în casă și ne place așa

 Fiica lui Ricky Martin este adorabilă. Mesajul artistului de ziua ei: Ești lumina ochilor mei. Tu ești șefa în casă și ne place așa

Ricky Martin și soțul său, Jwan Yosef, și-au sărbătorit fiica în Ajunul Crăciunului. Lucia a împlinit 3 ani în aceeași zi în care artistul a aniversat 50 de ani, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Cu această ocazie, Ricky și Jwan (37) au postat pe Instagram imagini rare cu fiica lor.

Ricky Martin și Lucia au petrecut la malul mării.

„Această fetiță drăguță are aceeași zi de naștere ca mine: 24 decembrie. Lucia Martin-Yosef, lumina ochilor mei, inspirația mea, motivația mea. Tu ești șefa casei și ne place așa. Te iubesc cu toată ființa mea. La mulți ani, fiica mea”, a scris Ricky pe Instagram.

La rândul său, Jwan s scris: „Astăzi este o dublă bucurie, soțul meu incredibil @ricky_martin împlinește 50 de ani, iar fiica mea, Lucia, împlinește 3🌟”, a scris Jwan. „Ai fost o rază de lumină în ultimele 5 decenii. Pentru încă 50 de ani de lumină completă ❤️ Te iubesc pentru totdeauna”, i-a transmis el lui Martin.

Ricky și Jwan mai au alți trei copii: Renn, în vârstă de 2 ani, și gemenii de 13 ani, Matteo și Valentino.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și