Demi Lovato, schimbare de look drastică. Cum arată acum părul artistei: „Sobră este singurul mod de a fi”

 Demi Lovato, schimbare de look drastică. Cum arată acum părul artistei: „Sobră este singurul mod de a fi”

Demi Lovato a făcut o schimbare de look drastică. Cunoscuta cântăreață a decis să-și radă părul de pe cap și să-și tatueze un paianjen uriaș în lateral. Fanii eu fost uimiți de noua imagine a acesteia, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Demi Lovato, schimbare de look drastică/ Profimedia

Artista din SUA a reușit să surprindă încă o dată milioanele de fani de pe rețelele de socializare, atunci când a postat noul său look. Demi Lovato este pentru mulți imaginea artistei care s-a remarcat în filme precum „Camp Rock” sau „Princess Protection Program”. Cu trecerea anilor, însă, aceasta s-a schimbat total, devenind de nerecunoscut.

Recent, Demi Lovato a încercat o nouă tunsoare, dar și un nou tatuaj. Aceasta a decis să se radă din nou pe cap și să-și tatueze pe scalp un păianjen uriaș. Artista în vârstă de 29 de ani a vorbit despre motivul pentru care a ales acest desen care să o reprezinte. Potrivit lui Demi, păianjenul de pe cap reprezintă o figură din mitologia indigenă americană, cunoscută sub numele de „Bunica Păianjen”.

Demi Lovato, schimbare de look drastică/ Profimedia
 

„Bunica Păianjen a fost cea care ne-a învățat multe lucruri. Ea ne-a învățat despre ceramică și țesut. Ne-a învățat despre foc, lumină și întuneric. Ne-a învățat că suntem cu toții conectați, fiecare dintre noi având propriul loc în această lume”, a declarat Demi Lovato.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și