Katy Perry, de la ținutele extravagante de scenă, la cele dintr-o zi obișnuită. Artista, fotografiată la piață, la cumpărături

 Katy Perry, de la ținutele extravagante de scenă, la cele dintr-o zi obișnuită. Artista, fotografiată la piață, la cumpărături
0Shares

Katy Perry strălucește de fiecare dată pe covorul roșu sau pe scenă în concertele sale. De data aceasta, fotografii au surprins-o într-o zi obișnuită, în public, la cumpărături. Artista americană a mers în week-end să se aprovizioneze de la Erewhon Market, din Los Angeles, scrie SHOK.md cu  referire la profm.

Pentru această ieșire, Perry a renunțat la machiaj și purtat o haină lungă de fâș, trening și sandale.

Recent, cântăreața a debutat cu propria rezidență în Las Vegas și s-a asigurat că publicul nu se va plictisi. Pe lângă piesele de succes pe care le-a interpretat, Katy a surprins cu ținute contraversate, între care o rochie din cutii de bere.

Katy este logodită cu actorul Orlando Bloom și au împreună o fetiță, Daisy Dove.

În urmă cu câteva săptămâni, Katy Perry și Orlando Bloom au fost fotografiați în timp ce petreceau timp de calitate alături de fiica lor, într-un parc din Beverly Hills. Cei doi sunt părinți foarte responsabili.

Daisy Dove este primul copil al artistei Katy Perry, în vârstă de 36 de ani, cu Orlando Bloom, în vârstă de 44 de ani. Micuța a împlinit un an în luna august.

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/