Deputat sau angajat al Serviciilor Secrete din Rusia? Cine este iubitul lui MakSim

 Deputat  sau angajat al Serviciilor Secrete din Rusia? Cine este iubitul lui MakSim

MakSim (Marina Maximova), o duce foarte bine cu banii, s-a aflat în interviul „Ostorojno Sobchak”, până și moderatoarea fiind surprinsă de această descoperire. Interpreta deține două apartamente de circa 500 metri fiecare, în centrul Moscovei și are două boliduri de lux, un Maybach și un Jeep Infinity QX80 negru, scrie SHOK.md cu referire la kp.ru.

MakSim nu ascunde faptul că prima mașină a fost primită în dar încă anul trecut de la iubitul său. Tot anul trecut, Marina și-a achiziționat Jeep-ul, pe care îș conduce cel mai des.

Pe de altă parte, jurnaliștii au aflat că automobilul nu e condus doar de artistă ci și de un misterios bărbat, care nu este șoferul acesteia. Mai mult de atât, în perioada în care interpreta se afla în comă, acesta a condus Jeep-ul reușind să se facă și cu niște amenzi. Totuși, pe camerele de supraveghere, fața bărbatului este blurată, lucru care a stârnit și mai multe controverse.

MakSim are propria școală de artă, care a deschis în iunie cu doar câteva zile înainte ca artista să fie internată la spital. Aceasta este o reluare a unui proiect similar care a trebuit să fie închis acum câțiva ani. Nu a funcționat, deoarece este foarte scump să întreții o școală privată unde predă muzică, dans, voce și alte abilități. Potrivit proprietarilor unei astfel de afaceri, astfel de școli nu pot supraviețui fără sponsori, mai ales la început.

„Principala cheltuială este închirierea de spații, în locul al doilea este recuzita pentru cursuri, pentru că elevii trebuie să vină la noi pentru toate lucrurile gata”, spune Aleksey Chukhutin, directorul școlii Natalia Bochkareva (același Dasha Bukina de la Happy Together

În interviul oferit Kseniei Sobchak, vedeta a mărturisit că nu poate fi împărtășită de preot deoarece are un păcat pentru care nu s-a căit și pe care îl trăiește și acum.

Amintim că pe 19 iunie, 2021, MakSim a fost internată în spital. La scurt timp artista a fost indusă în comă. Au urmat două luni de luptă grea cu boala, iar pe 13 august aceasta a fost în sfârșit externată din spital, urmând o perioadă lungă de recuperare.

Maria Palade

https://shok.md/