(FOTO) A murit actorul Willie Garson din ”Sex and the city” , la doar 57 de ani

 (FOTO) A murit actorul Willie Garson din ”Sex and the city” , la doar 57 de ani

Este doliu în lumea filmului. Willie Garson s-a stins din viaţă, la doar 57 de ani. Familia şi prietenii sunt împietriţi de durere, scrie SHOK.md cu referire la edition.

Actorul care l-a interpretat pe adorabilul Stanford Blatch din ”Sex and the city” juca şi în continuarea serialului de mare succes, care se filmează acum sub o altă denumire, ”Just like that”.

https://www.instagram.com/p/CUGhqQHv9UV/

Potrivit TMZ, cel care juca rolul amicului gay cel amuzant se lupta cu cancerul de ceva timp. Familia sa a confirmat moartea sa pe reţelele de socializare.

Nathen, fiul său adoptat în 2009 a scris o postare emoţionantă, în care spune că se bucură că tatăl său şi-a găsit liniştea acum.

Mesajele de regret şi condoleanţe pentru Willie Garson au inundat reţelele de socializare.

Mario Cantone, cel care a jucat rolul soţului lui Stanford, Anthony Marentino, a scris şi el un mesaj de condoleanţe : ”A fost cel mai bun partener pe care l-am avut. Sunt devastat de durere. Ai plecat mult prea devreme. Erai darul zeilor, dragă Willie! Odihnă veşnică! Te iubesc!

Sarah Jessica Parker încă nu a comentat, în schimb, Kim Cattrall a scris pe Twitter, în ciuda zvonurilor că Garson ar fi fost supărat din cauza ”refuzului său toxic” de a participa la continuarea serialului.

Ultima postare a actorului a fost despre bunătate, pe 4 septembrie : Fiţi buni unii cu alţii! Vă transmit iubire! Integraţi bunătatea în voi!”, a scris Willie Garson.

Willie Garson și-a început cariera de actor pe când avea doar 13 ani, de-a lungul căreia a apărut în peste 75 de filme și 300 de episoade. În prezent se filma în continuarea„Sex and the City”, „And just like that”. Acesta nu era căsătorit și avea un fiu adoptat, Nathen Garson.

Willie Garson avea doar 57 de ani. Cauza decesului nu a fost făcută publică.

Maria Palade

https://shok.md/