Detalii neștiute: Irina Rimes a dezvăluit care este povestea din spatele piesei „Nu știi tu să fii bărbat”

 Detalii neștiute: Irina Rimes a dezvăluit care este povestea din spatele piesei „Nu știi tu să fii bărbat”

Irina Rimes a dezvăluit povestea din spatele renumitei piese „Nu știi tu să fii bărbat”, lansată  acum doi ani, la data de 15 noiembrie. Artista a spus că a scris melodia în zece minute, după ce fostul său partener s-a purtat urât cu ea. „M-am supărat foarte tare, îmi ajunsese la os”, a declarat interpreta, în cadrul unui podcast.

„Eram în mașină și prietenul meu, iubirea vieții mele de pe atunci, mi-a spus ceva foarte urât. Și m-am supărat foarte tare, dar îmi ajunsese la os. Se purta urât cu mine, foarte urât. Mergeam spre ceva sau cineva.

Pe drum, cred că făceam un mix sau o piesă și am cântat ceva prost. Și mi-a zis ceva de genul: „N-am timp să corectez în behăielile tale. Era adevărat. Dar m-a durut. Și m-am întors înapoi la Periș la sesiune, și am scris piesa „Nu știi tu să fii bărbat” în 10 minute, nu mai mult”, a mărturisit artista.

 

Sunt piese care mă chinui să le fac, dar sunt care pur și simplu curg. Nici nu mă gândesc, i-au telefonul și încep să scriu.

Întrebată cât a stat cel mai mult la o piesă, Rimes a spus că, când scrie melodii pentru ea puțin, dar pentru alți interpreți poate să stea și o zi întreagă.

„Sunt piese care mă chinui să le fac, dar sunt care pur și simplu curg. Nici nu mă gândesc, i-au telefonul și încep să scriu.

La mine dacă nu iese într-o oră, atunci nici nu mă chinui. Dar există piese la alți artiști, la care am stat o zi întreagă în sesiune.

Scriu piese pentru alți interpreți și atunci trebuie să mă pun în pielea lor, sau să găsesc un subiect care să se potrivească, sau să le analizez vocabularul”.