Detalii șocante în cazul femeii ucise de un adolescent în timp ce ducea gunoiul. Cui a transmis criminalul atacul printr-un apel video

 Detalii șocante în cazul femeii ucise de un adolescent în timp ce ducea gunoiul. Cui a transmis criminalul atacul printr-un apel video

Au apărut noi detalii șocante în cazul crimei de la Mediaș, de pe 12 aprilie, când un adolescent german, aflat în România în plasament internațional, a ucis pe stradă, în plină zi, o femeie de 74 de ani, pe care nu o cunoștea, în timp ce aceasta ducea gunoiul, scrie SHOK.md, cu referire la presa română.

Adolescentul de 17 ani le-a declarat anchetatorilor că plănuia să adere la o organizație extremistă din străinătate care i-ar fi cerut dovezi că este capabil să comită o crimă rasială, iar tânărul a transmis atacul printr-un apel video, potrivit Știrile Pro TV.

Scena crimei a fost postată pe un forum online, dedicat evenimentelor violente, site restricționat în România, care poate fi accesat din străinătate, pe baza unui abonament.

În filmare se aude când interlocutorul îi spune asasinului “show me”, adică “arată-mi”.

Anchetatorii urmează să afle cine este bărbatul a cărui voce se aude și despre ce organizație extremistă ar fi vorba.

Băiatul a mărturisit că și-a ales victima la întâmplare, că nu o cunoștea pe femeie, dar a omorât-o fiindcă a crezut că e de etnie romă.

O femeie de 74 de ani a murit pe 12 aprilie, după ce a fost înjunghiată pe o stradă din municipiul Mediaş, judeţul Sibiu.