GALERIE FOTO La 74 de ani, mama lui Elon Musk devine cea mai în vârstă femeie care a apărut în costum de baie pe coperta Sports Illustrated

 GALERIE FOTO  La 74 de ani, mama lui Elon Musk devine cea mai în vârstă femeie care a apărut în costum de baie pe coperta Sports Illustrated

Maye Musk, mama lui Elon Musk și model de profesie, tocmai a făcut istorie apărând în costum de baie pe coperta Sports Illustrated. Maye are 74 de ani și este cea mai în vârstă femeie care a pozat pentru coperta cunoscutei publicații, scrie SHOK.md, cu referire la presa străină.

Ea a avut și un mesaj pentru femeile de pretutindeni: „Când femeile merg la plajă, suntem oarecum reținute în privința corpului nostru, dar bărbații nu au nicio problemă și se vor plimba oricum. Chiar dacă arată groaznic, nu le pasă”, a spus într-un interviu pentru People. „Cred că nu trebuie să ne pese atât de mult!”

profimedia-0691849692

profimedia-0691849681

profimedia-0691849719

profimedia-0691849696 (1)

Fiind cel mai bogat om din lume, Elon Musk, fiul ei, este extrem de cunoscut, însă și Maye a fost în lumina reflectoarelor. A început să lucreze ca model la vârsta de 15 ani, în timp ce locuia în Africa de Sud, apoi a fost finalistă la concursul de frumusețe Miss Africa de Sud din 1969, relatează Los Angeles Times.

Însă popularitatea ei a crescut vertiginos în anii recenți, după ce în 2011 a pozat nud pentru revista Time, secțiunea de Sănătate. La 65 de ani a apărut în videoclipul „Haunted” al lui Beyoncé.

„Nu am crezut niciodată că vârsta va fi o problemă. În calitatea mea de dietetician și om de știință consider că vârsta nu este o problemă”, a spus Musk pentru Sports Illustrated. „Sunt fericită că oamenii mă provoacă la discuții despre vârstă și despre cum să te simșți bine cu tine la orice vârstă. De asemenea, sunt foarte mândră că pot transmite un mesaj femeilor din lume, să urmărească să fie fericite, să facă lucruri care le plac, să se antureze cu oameni buni, să fie amabile cu toată lumea, pentru că nu știi niciodată unde și cum ajungi. Chiar trăiesc cea mai bună perioadă a vieții și nu m-am așteptat niciodată la asta.”