Dezvăluiri șocante de la Bendeac: Mă sculam noaptea, îmi dădeam palme și mă ardeam cu țigara

 Dezvăluiri șocante de la Bendeac: Mă sculam noaptea, îmi dădeam palme și mă ardeam cu țigara
0Shares

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai apreciaţi actori din România. Acesta face teatru de aproape 20 de ani și este dedicat în totalitate profesiei sale. Invitat în cadrul podcastul lui Cătălin Măruță, actorul a făcut dezvăluiri șocante despre cum se pedepsea el înainte, dacă nu-i plăcea cum s-a prezentat la repetiție. Juratul de la iUmor a spus că se „trezea noapte din somn, își dădea palme și se ardea cu țigara”, scrie SHOK.md.

„Când eram la facultate, dacă într-o anumită zi îmi părea că nu e bine cum m-am prezentat eu la repetiție, mă trezeam noaptea din somn îmi dădeam palme și mă ardeam cu țigara. Mă duceam a doua zi cu mânecă lungă la 40 grade.

Eu stau permanent și mă gândesc dacă familia mea n-ar fi avut dreptate, ceea ce ar fi extraordinar de trist de faptul că e posibil ca eu să-mi fi iubit profesia mai mult decât pe ei. Faptul că eu nu pot să spun cu certitudine da, mă sperie”, a spus actorul.

Mihai a mai vorbit și despre cel mai mare regret al său.

„Cel mai mare regret pe care îl am e că într-o situație absolut tâmpită am urlat la maică-mea. Asta e cel mai mare regret al vieții mele, e o chestie pe care n-o s-o iert vreodată.

Era vorba despre niște lucrători care lucrau la apartament și era vorba că mai bine luam o firmăâ, iar la un moment dat am urlat foarte tare la maică-mea, după care m-am dus acasă și am început să plâng, a fost oribil, a fost cea mai mare greșeală pe care am făcut-o”.

Actorul a dezvăluit în cadrul potcastului că acesta va fi ultimul interviu oferit de el, în următorii ani, din motiv că îşi doreşte ca oamenii să îl cunoască datorită carierei sale, nu a detaliilor din viața personală.

0Shares