Diana Voevuțki și-a întors viața la 180 de grade: „Doar de un lucru îmi pare rău”

 Diana Voevuțki și-a întors viața la 180 de grade: „Doar de un lucru îmi pare rău”
0Shares

Anul 2021 a început cu numeroase schimbări în viața Dianei Voevuțki. Femeia de afacere nu doar că s-a mutat în casă nouă, dar și s-a reprofilat. Aceasta a povestit tot în mediul online, scrie SHOK.md.

Diana a decis să lase multe lucruri în urmă, ca într-un final să realizeze că poate trăi fără ele: „Anul schimbărilor..E posibil să o iai de la capăt? Eu zic că da! Anul 2020 a fost pentru mulți dintre noi o încercare. Un punct de pornire. Și nu, nu sunt o excepție. Am decis (și chiar am făcut-o) să las multe lucruri în urmă. Unele dintre ele dragi și (aparent) necesare. Altele (tot aparent) indispensabile.. Ca în final să realizez că nu sunt acele lucruri fără de care nu pot să trăiesc frumos.

Dar pentru că primăvara e anotimpul meu preferat, și de asta magic- primăvara anului 2021 a fost absolut darnică cu mine.. Casă noua, job nou, eu-nouă, oameni- oooooh, cât de mulți și noi!- oare nu astfel trebuie să arate acel început de început?

Așa că omul- femeia- designerul- mama- femeia de afaceri- și multe alte ipostaze, pe care le voi ține mai departe de ochii lumii, deoarece cam târziu, dar am realizat că fericirea se trăiește în liniște- Diana Voevuțki- a pornit să scrie o nouă filă din viață. Și să știți că doar de un lucru îmi pare rău- că nu am făcut-o mai devreme”, a scris pe pagina ei de Instagram.

0Shares