Gal Gadot a anunțat sexul bebelușului ei. Actrița din Wonder Women este la a treia sarcină

 Gal Gadot a anunțat sexul bebelușului ei. Actrița din Wonder Women este la a treia sarcină
0Shares

Gal Gadot  și soțul ei Jaron Varsano așteaptă venirea pe lume a celui de-al treilea copil. Vedeta a dezvăluit recent sexul bebelușului. Actrița principală din ”Wonder Women” a anunțat că va avea fetiță, din nou, scrie SHOK.md.

Gal Gadot și soțul ei au deja două fetițe și în scurt timp vor avea trei, a dezvăluit viitoarea mămică, joi, 22 aprilie, relatează spynews.

„Este fetița cu numărul 3. Da, râmânem la ceea ce știm”, a spus Gal Gadot într-o emisiune TV, potrivit eonline.com.

Gadot și Jason Versano mai au împreună două fiice: Alma, de 9 ani, și Maya, de 4. Până la vârsta de 35 de ani, cu două fetițe mici acasă, actrița a acumulat deja suficientă experiență, astfel că acum este mult mai relaxată pentru că știe ce are de făcut.

Cu Alma, prima noastră fetiță, am fost dați peste cap cu orele de somn. Când s-a născut Maya am hotărât că nu o să mai fie așa, iar ea doarme toată noaptea de când avea 5 luni. Alma, la 9 ani, vine la noi în pat, așa că vom face iar rutina de somn a Mayei. O s-o învățăm să doarmă când trebuie… cred că asta este cea mai grea parte în viața de părinte, lipsa somnului”, a explicat actrița.

0Shares