Dimineață de coșmar pentru Olga Manciu: Un individ a încercat să o violeze

 Dimineață de coșmar pentru Olga Manciu: Un individ a încercat să o violeze

Olga Manciu a trecut prin momente groaznice. Un individ ar fi încercat să o violeze, în fața casei. „Prin urmare am rămas cu psihicul scuturat, corpul plin de semne și o unghie ruptă definitiv”, a menționat bloggerița pe Instagram. 

„Ieri mi s-a întâmplat ceea, ce cred că nu o să uit niciodată. La ora 10 dimineața, fix în fața casei, am fost atacată de un individ care m-a agresat fizic și a încercat să mă violeze. Prin urmare am rămas cu psihicul scuturat, corpul plin de semne și o unghie ruptă definitiv”, a dezvăluit aceasta, într-un strory.

În urma celor întâmplate Olga s-a adresat la poliție, cazul se investighează.

„Evident că am chemat poliția, cazul este în lucru, iar băietanul acela este căutat. Bine că avem camere de luat vederi și respectiv avem mai multe dovezi. La capitolul cum mă simt eu, vă pot spune cu certitudine că sunt fără puteri, astăzi mi s-a blocat spatele ceea ce m-a făcut să vin la spital, plus mi-e frică de degetul fără unghie fiindcă e rană deschisă și să nu fac vreo infecție în sânge! Moral nu îmi e ușor, fiindcă tot îmi apare imaginea în fața ochilor, dar încerc să fiu pozitivă și îi mulțumesc Universului că tipul nu avea vreun cuțit în mână. 

Concluzia: Niciodată nu știi cum te întâlnește o nouă zi și ce încercări are pentru tine!”, a punctat Olga.