Directoarea gimnaziului „Dumitru Roman” din Drochia a fost găsită strangulată, în sala de sport a școlii: Ce spune poliția

 Directoarea gimnaziului „Dumitru Roman” din Drochia a fost găsită strangulată, în sala de sport a școlii: Ce spune poliția
19Shares

Natalia Manea, directoarea gimnaziului „Dumitru Roman” din satul Drochia, raionul Drochia, a fost găsită strangulată în sala de sport a instituției pe care o conducea. Informația a fost confirmată pentru UNIMEDIA de ofițera de presă a poliției, Svetlana Talpă.

„În seara de 18 mai, poliția din Drochia a fost sesizată de către un angajat al unei instituții de învățământ dintr-o localitate din raionul Drochia, despre faptul că în jurul orei 19:40, în sala de sport a instituției respective a fost depistat cadavrul strangulat al unei femei de 38 de ani, angajată a instituției date.

Pe suprafața corpului neînsuflețit al femeii nu au fost depistate semne de moarte violentă. Trupul acesteia a fost îndreptat spre examinarea medico-legală pentru stabilirea exactă a cauzei decesului.

Pe caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor”, a declarat Svetlana Talpă.

Anunțul trist despre decesul Nataliei Manea a fost făcut de către administrația instituției, care a venit cu un mesaj de condoleanțe și compasiune familiei îndurerate. „Calendarul vieții ei a încetat numărătoarea în ziua de 18 mai 2024. Nu am fost în stare să înțelegem cu adevărat durerea care a încearcat-o în ultima perioadă, iar acum, în acest univers al tristeţii, ne rămân stelele amintirilor, care să ne aline durerea”, se arată în mesaj.

19Shares

Aura Mereuta

https://shok.md