Discreta Bianca Lăpuște, partenera de viață lui Marius Moga, declarație rară despre soțul ei: „E tot mai complet și mai frumos”

 Discreta Bianca Lăpuște, partenera de viață lui Marius Moga, declarație rară despre soțul ei: „E tot mai complet și mai frumos”

Ajuns la 40 de ani, Marius Moga este de multă vreme unul dintre cei mai tari producători muzicali de la noi. Dacă pe plan profesional strălucește, și pe plan personal este foarte împlinit de când și-a făcut o familie frumoasă cu Bianca Lăpuște, cea care i-a dăruit și o mândrețe de fetiță, scrie SHOK.md.

Din 2015, Marius și Bianca sunt o familie și în acte, au împreună o fetiță superbă de șase ani, iar anul trecut, chiar la începutul declanșării pandemiei, s-au mutat în casa mult dorită. Acolo a sărbătorit Moga și împlinirea a 40 de ani de viață, înconjurat de cele mai dragi ființe, soția și fiica, dar și de o mulțime de prieteni.

Tonici, fericiți și cu zâmbete largi pe chipuri, soții Moga au arătat încă o dată cât de bine s-au găsit unul pe celălalat, iar Bianca a făcut și câteva declarații rare despre cum este omul Marius și despre cât de mult îl admiră și îl iubește.

„Face ce face omul meu și fiecare an trece cu sens, cu realizări și face timpul să conteze. E tot mai complet și mai frumos. Mă bucur enorm că îl am și că învăț câte ceva de la el în fiecare zi, îi cunosc sufletul tot mai mult și reușesc să-i descifrez câte puțin mintea indescifrabilă. Marius e o imensitate de creativitate și încheie anul cu multe planuri, atât pentru DeMoga Music, cât și pentru restul activităților pe care le are pe plan profesional. Până în ultima zi a anului pune cărămizi la proiectele sale inovatoare. A fost un an plin și frumos, ne avem toți trei unul pe altul, așa că avem tot ce ne dorim”, a declarat Bianca pentru Click! despre soțul ei, Marius Moga.

Bianca Lăpuște s-a căsătorit la numai 21 e ani, în 2015, iar câteva luni mai târziu, a adus pe lume o fetiță, Maria Elisabeta, după care Marius este pur și simplu topit. Plină de energie și cu un păr lung de prințesă, fetița de șase ani nu a lipsit nici de la petrecerea aniversară a tatălui său și i-a cântat ‘La mulți ani’ cot la cot cu invitații.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și