Dodon, de Florii, pe Muntele Athos: „Mă rog pentru Moldova noastră scumpă”

 Dodon, de Florii, pe Muntele Athos: „Mă rog pentru Moldova noastră scumpă”

Fostul șef de stat, Igor Dodon, se află pe muntele Athos, alături de fiul său mijlociu Bogdan. „Adresez sincere felicitări tuturor creștinilor cu prilejul acestei Sfinte sărbători și doresc să aveți o Duminică a Floriilor liniștită și luminoasă alături de familie și oamenii apropiați”, a scris Dodon, pe o rețea de socializare, scrie SHOK.md cu referire la unimedia.

„Astăzi, în ultima duminică de dinaintea Paștelui, creștinii ortodocși sărbătoresc Intrarea Domnului în Ierusalim, numită în tradiția populară „Duminica Floriilor”.

Duminica Floriilor este unul din Praznicele Împărătești în cinstea Mântuitorului. Este o sărbătoare de bucurie ce simbolizează intrarea lui Iisus Hristos în Ierusalim care a fost întâmpinat de oameni cu ovații, flori și ramuri înflorite de măslin.

Adresez sincere felicitări tuturor creștinilor cu prilejul acestei Sfinte sărbători și doresc să aveți o Duminică a Floriilor liniștită și luminoasă alături de familie și oamenii apropiați!

P.S. În aceasta zi, alături de feciorul mijlociu Bogdan, mă aflu pe muntele Athos și mă rog pentru Moldova noastră scumpă”, a scris Dodon, pe Facebook.

Maria Palade

https://shok.md/