Doi tineri de pe o motocicletă, spulberați de o mașină, la Bălți: Automobilul efectua o manevră de întoarcere

 Doi tineri de pe o motocicletă, spulberați de o mașină, la Bălți: Automobilul efectua o manevră de întoarcere
1Shares

Un accident grav a avut loc în seara zilei de ieri, pe o stradă din Bălți. Potrivit oamenilor legii o șoferiță în timp ce efectua o manevră de întoarcere, nu s-a asigurat și a lovit o motocicletă condusă de un tânăr de 18 ani care avea ca pasager o fată de aceeași vârstă ca și el. Tinerii au fost transportați la spital, scrie UNIMEDIA.

„Poliția din Bălți a fost sesizată pe data de 23 mai despre producerea unui accident rutier cu implicarea a două unități de transport pe strada Pavel Boțu din municipiul Bălți.

Potrivit investigațiilor preliminare, polițiștii au stabilit că ieri, 23 mai, în jurul orei 20:20, o femeie de 32 de ani, aflată la volanul unui autoturism marca „Renault Clio” a efectuat o manevră de întoarcere fără să se asigure corespunzător, fapt ce a dus la coliziunea cu o motocicletă de model „Viper”, condusă de un tânăr de 18 ani, însoțit de o altă tânără de aceeași vârstă.

În urma impactului, conducătorul motocicletei și pasagera au fost transportați la Spitalul Clinic Municipal Bălți pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii investighează cazul pentru stabilirea tuturor circumstanțelor”, a declarat pentru UNIMEDIA, ofițera de presă Svetlana Talpă.

1Shares

Aura Mereuta

https://shok.md