Doina Danielean despre concertul lui Morgenshtern: Dacă ăla de pe scenă își scotea „cocoșelul”și se pișa pe voi, era să întindeți mâinele și să căscați gurile

 Doina Danielean despre concertul lui Morgenshtern: Dacă ăla de pe scenă își scotea „cocoșelul”și se pișa pe voi, era să întindeți mâinele și să căscați gurile
0Shares

„Îmi e interesant, dacă ăla de ieri, de pe scenă își scotea „cocoșelul” și se pișa pe voi, era să întindeți mâinele și să căscați gurile”, așa a reacționat Doina Danielian la gestul artistului rus, care a râgâit pe scenă. Jurnalista este indignată că printre cei prezenți la concert erau și copilași cu vârstele cuprinse între 7-17 ani, scrie SHOK.md.

„Vrem generație sănătoasă la cap și comportament? Câți copilași de 7, 12,15,16,17 ani erau acolo?! Cum să ne mirăm când copiii fumează, vorbesc prostii, când copii își omoară părinții?

Da! Aici am să prefer să fiu moralistă! Ce creștem noi, bre?!! Unde e demnitatea voastră? Eu nu aș permite spre mine nici 0,0001% din ceea ce făcut ăla! Să mă numească? Să arunce cu ce are în mine? Să mă stropească, să mă umilească așa? Cred că eu ceva nu înțeleg!

Danielian a mai adăugat că este dezamăgită de valorile care sunt promovate: „ E trist.. doar să vezi și să înțelegi ce creștem, ce încurajăm și ce valori sădim în generația viitoare..

Nu sunt eu eu 10000% perfectă sau plină de valori, pentru cineva poate valorile mele sunt nepotrivite? Nu pot fi mereu sigură că-mi voi ține mereu copii în frâu. Dar e de datoria noastră să spunem clar: așa nu .

Vreau să fiți demni! Vreau să fiți cu personalitate! Vreau să fiți cu stimă de sine și de cei care v-au dat viață… Vreau să fiți frumoși la suflet și să aveți principii care să vă crească oamnei”, a menționat la ea în story.

Jurnalista își dorește o generație de oameni cu valori, mândrie și demnitate.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este image-49.png
0Shares