(video 18+) Momentul în care Morgenshtern a râgâit pe scenă, iar moldovenii aplaudă: „Este o artă”

 (video 18+)  Momentul în care Morgenshtern a râgâit pe scenă, iar moldovenii aplaudă: „Este o artă”

Un moment șocant a avut loc în timpul concertului artistului rus Morgenshtern. Acesta a scos un sunet neplăcut pentru mulți dintre noi. Mai exact, a râgâit zgomotos menționând că: este o artă”, iar sute de moldoveni l-au susținut prin aplauze și strigăte, scrie SHOK.md.

Nimeni nu s-a așteptat la o așa întorsătură de situație, după ce artistul rus a râgâiat în fața fanilor, aceștia n-au avut nici un fel de dezgust, dimpotrivă au considerat gestul în sine ceva normal.

Cântărețul rus, Morgenshtern, a fost la Chișinău. Acesta a avut programat un concert sâmbătă seara, în spațiul rezervat de lângă centrul comercial Megapolis Mall din sectorul Ciocana. Cu circa o oră înainte de concert, s-au format cozi imense. Mai multe imagini în acest sens au fost publicat de unii internauți. Totodată, artistul a publicat și câteva filmulețe de la repetiții în care întreabă fanii dacă sunt gata de show, folosind un limbaj licențios. 

Artistul rus Morgenshtern a confirmat pe 19 mai că va susține un concert la Chișinău, la sfârșitul acestei luni. Acesta a plasat un video pe rețelele de socializare, în care se adresează fanilor, folosind un limbaj licențios și-i îndeamnă să cumpere bilete.

Citește și