Doina Sulac a vorbit despre sarcina din adolescență: Nu toată lumea trebuie să i-a exemplu și să facă copii la 17 ani

 Doina Sulac a vorbit despre sarcina din adolescență: Nu toată lumea trebuie să i-a exemplu și să facă copii la 17 ani
0Shares

Avea doar 17 ani când a primit un rol destul de greu și responsabil -cel de mamă. A reuşit să facă faţă nopţilor nedormit şi grijilor, iar acum se mândreşte cu fiica ei de 16 ani. Invitată în cadrul unui interviu, fiica refretatului Nicolea Sulac, Doina a oferit mai multe detalii despre sarcina din adolescență. Aceasta a spus că de la început „a fost un stres pentru că nu era pregătită”, dar a trecut ușor peste aceasta, întrucât a fost susținută de familie, în special de mama ei, care i-a oferit posibilitatea să-și continuie studiile, scrie SHOK.md. 

Prima persoană care a aflat că Doina e însărcinată a fost fostul soț.

„A fost puțin complicat să-mi anunț sarcina. Nu vreau să mă fac o eroină în toată situația asta, dacă am întoarce paragraful înapoi și am vedea la ce vârstă se căsătoreau bunicile noastre. Era ceva normal.

Eu nu cred că am trecut prin ceva uau. Eram căsătorită cu actele în regulă. Am avut susținerea părinților, care m-au ajutat la creșterea fetei. Eu am fost un caz fericit, dar nu toată lumea trebuie să i-a exemplu și să facă copii la 17 ani. Nu-mi pare rău. A fost o dragoste copilăroasă, dar puternică, și din această iubire s-a născut Nicoleta.”, a menționat artista.

Doina a dezvăluit că fiica ei, nu are o relație strânsă cu tatăl său biologic.

„Financiar nu ne ajută, noi cu mama avem grijă de tot și ne descurcăm. Nicoleta poartă familia mea. Eu nu cred în pensii alimentare de 1.000 de lei pe lună. Consider că un părinte trebuie să-și manifeste dragostea pentru copil prin tot, căci viața este foarte costisitoare, iar copii au nevoie de multe lucruri.

Nu o sună, dar Nicoleta a depășit această etapă și nu are probleme la acest capitol. Pentru ea e important ca mama să fie sănătoasă și fericită. Tată este cel care își crește copilul.”, a mai adăugat artista.

Întrebată cum ar reacționa dacă Nicoleta, care are acum 16 ani ar rămâne însărcinată. : „Nu mi-i frică. Ea are 16 ani, dar parcă are 13. Ea este mai copilăroasă. Nu-i genul de fată care să iasă cu băieții. Am discutat cu ea. Mi-a zis că se va mărita la 30 de ani”.

Doina s-a căsătorit la 16 ani cu vioristul Ion Cipilencu, dar la scurt timp cei doi au divorțat.

La momentul actual, Doina are un nou iubit și e nespus de fericită.

0Shares