FOTO I-a ținut în cămară 16 ani! Cleopatra Stratan a purtat la nuntă cerceii din videoclipul „Ghiță”

 FOTO I-a ținut în cămară 16 ani! Cleopatra Stratan a purtat la nuntă cerceii din videoclipul „Ghiță”
0Shares

Cleopatra Stratan a purtat la nuntă cerceii din videoclipul „Ghiță”, piesa care i-a adus succes acum 16 ani. Despre aceasta a anunțat artista pe o rețea de socializare, scrie SHOK.md.

Cleopatra a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe pagina ei de Instagram, cu privire la ziua cea mare. Internauții au fost curioși să afle de unde artista și-a cumpărat cerceii de la nuntă.

„Am ales cerceii pe care i-am purtat la 3 ani în clipul „Ghiță”! Sunt preferații mei!”, a dezvăluit soția lui Edward Sanda.

LYRICAL ROMANCE: Cleopatra Stratan - Ghita

Artista a mai adăugat: „Mi-am dorit să fiu mireasă îmbrăcată în cea mai simplă rochie, încălțată în cei mai gingași pantofi, purtând cele mai fine bijuterii, coafată în cel mai simplu mod, alături de cel mai iubit om din viața mea!”.

https://www.instagram.com/p/CTCLZ4wIQ-M/?utm_source=ig_web_copy_link

Cleopatra Stratan (18 ani) şi Edward Sanda (23 de ani) au devenit soț și soție în acest  la data de 14 august. Ceremonia a avut loc într-un cadru restrâns, unde au fost prezenți cei mai apropiați.

La doar o săptămână după marele eveniment, mirii Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au cununat la biserica Sf.Teodora de la Sihla din Chișinău.

0Shares