Doliu la Drochia. A murit directoarea gimnaziului „Dumitru Roman”: „Durere mare peste sat, e trist și e păcat”

 Doliu la Drochia. A murit directoarea gimnaziului „Dumitru Roman”: „Durere mare peste sat, e trist și e păcat”
39Shares

Natalia Manea, directoarea gimnaziului „Dumitru Roman” din Drochia, a decedat. Anunțul trist a fost făcut de către administrația instituției, care a venit cu un mesaj de condoleanțe și compasiune familiei îndurerate. „Calendarul vieții ei a încetat numărătoarea în ziua de 18 mai 2024. Nu am fost în stare să înțelegem cu adevărat durerea care a încearcat-o în ultima perioadă, iar acum în acest univers al tristeții ne rămân stelele amintirilor, care să ne aline durerea”, se arată în mesaj, scrie UNIMEDIA.

„Calendarul vieții a încetat numărătoarea în ziua de 18 mai 2024 pentru capul de frunte al IP Gimnaziul Dumitru Roman, Natalia  Manea. Vestea plecării sale pe neașteptate pe drumul veșniciei ne-a întristat și îndurerat pe toți. A plecat prea devreme, lăsând în urmă numai tristețe și durere.

Nu am fost în stare să înțelegem cu adevărat durerea care a încercat-o în ultima perioadă, iar acum în acest univers al tristeții ne rămân stelele amintirilor, care să ne aline durerea. Ne-am bucurat că am cunoscut-o, dar și mai dureros e că am pierdut-o.

Ne este greu să găsim cuvinte potrivite acum când am aflat că un om, o învățătoare și un manager atât de important a plecat pentru totdeauna. Cu toții am cunoscut-o  veselă, amabilă, indulgentă, profesionistă și bună pentru că nu e om față de care să fi rămas indiferentă la cererea sau nevoia acestuia. Durere mare peste sat și e duruț și trist și e păcat…

Transmitem sincere condoleanțe și sentimentele noastre de compasiune familiei, rudelor și celor care au cunoscut-o și au apreciat-o. Dumnezeu să-i dea odihna cea veșnică, iar familiei să-i dea tăria de a trece prin această grea încercare. Împărtășim durerea lor și îi asigurăm de tot sprijinul moral de care vor avea nevoie în aceste momente de grea cumpănă.

Dumnezeu s-o odihnească în pace! Dumnezeu să o ierte! Amintire vie”, se arată în mesajul instituției.

 

39Shares

Aura Mereuta

https://shok.md