Donald Trump, atac dur la adresa lui Meghan Markle și a prințului Harry

 Donald Trump, atac dur la adresa lui Meghan Markle și a prințului Harry

Fostul președinte american nu s-a zgârcit la cuvinte și a vorbit sincer despre poziția pe care o are față de ducii de Sussex, scrie SHOK.md cu referire la aquarelle.

„Nu sunt un fan al ei (nr. Meghan Markle). Nu am fost din prima zi. Cred că Harry a fost folosit îngrozitor şi cred că într-o zi va regreta. I-a distrus relaţia cu familia şi o răneşte pe Regină”, l-a avertizat el pe prinț. „Ea încearcă să facă lucruri care nu cred că sunt potrivite. Cred că este lipsită de respect faţă de Familia Regală şi, cel mai important, faţă de Regină”, susţine Trump.

Antipatia dintre Meghan Markle şi Donald Trump datează încă din perioada în care ducesa nu se căsătorise cu Harry. Într-o înregistrare audio, fostul preşedinte american spune despre Meghan că e obraznică, după ce ea îl numise misogin”.

Când Meghan şi Harry şi-au anunţat plecarea din familia regală, Trump, nu le-a susţinut decizia. „S-a spus că Harry şi Meghan, care au părăsit Regatul, vor locui permanent în Canada. Acum au plecat din Canada pentru SUA”, a scris fostul preşedinte pe Twitter, asta înainte de a fi interzis de pe platformă. El a ţinut să spună aunci că Statele Unite nu vor suporta factura pentru securitatea Ducelui şi Ducesei. „SUA nu vor plăti pentru securitatea lor. Trebuie să plătească!”, a declarat Trump

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și