Un tânăr de 20 de ani a câștigat la loterie 777 777 de lei după un vis profetic

 Un tânăr de 20 de ani a câștigat la loterie 777 777 de lei după un vis profetic

Vis realizat cu viteză fulgerătoare! Un tânăr din satul Chioselia Mare, raionul Cahul, a visat că a câștigat o sumă importantă la loterie. Acesta a decis să verifice imediat cât e de adevărat visul său, așa că a cumpărat două bilete „Șeptarul de Aur”, în tiraj nou, de la chioșcul de ziare Moldpresa. În unul dintre bilete, favoritul destinului a găsit premiul de top – suma fantastică de 777 777 de lei.

Norocosul este Alex Balu, care momentan locuiește la Chișinău și nu are un post de muncă. Tânărul de 20 de ani a spus că, după ce a descoperit câștigul, a trăit emoții puternice de șoc și fericire.

„Emoții, bucurie, fericire! Nu am fost niciodată atât de fericit, eram foarte șocat. Chiar nu m-am așteptat ca visele se pot transforma realitate atât de repede”, și-a împărtășit emoțiile câștigătorul premiului din 6 de 7. Băiatul a decis deja cum va cheltui această sumă frumoasă.

„În primul rând, îmi voi ajuta familia. Vom cumpăra un tractor pentru tatăl meu. Cu o parte din bani îmi voi cumpăra un automobil, pentru că mi-l doresc de foarte mult timp. Am visat demult la o mașină. Vin sărbătorile, voi oferi cadouri”, a adăugat Alex.

Bestsellerul Loteriei Naționale – biletul „Șeptarul de Aur”, în noua ediție – păstrează și pentru tine câștiguri uluitoare de până la 777 777 de lei. Ascultă-ți intuiția și înarmează-te cu noroc!

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și