Dorian Popa face DEZVĂLUIRI ȘOCANTE despre tatăl său. L-a AMENINȚAT că îl dă pe mâna Poliției

 Dorian Popa face DEZVĂLUIRI ȘOCANTE despre tatăl său. L-a AMENINȚAT că îl dă pe mâna Poliției
0Shares

Unul dintre cei mai bine cotați interpreți și vloggeri români, Dorian Popa, a făcut dezvăluiri în premieră despre relația cu tatăl său, care, spune el, a fost una deloc bună. În cadrul unui podcast realizat de Cătălin Măruță, el a decis să povestească detalii neștiute din anii săi de adolescență, care l-au marcat profund și l-au determinat să nu mai dorească să mențină legătura cu părintele său, și nici măcar să meargă la înmormântarea acestuia, scrie SHOK.MD.

Dorian Popa a relatat că odată divorțați părinții săi, tatăl lui a vrut să împartă nu doar averea, dar și pe cei doi copiii, lucru cu care mama sa nu a fost de acord, bineînțeles. Mai mult, s-a ajuns la situații foarte neplăcute, în care părintele său l-a și amenințat că îl dă pe mâna poliției, după ce i-a dat în folosință un automobil.

„Am o poveste de te zgudui. După ce s-au întâmplat mai multe certuri, eu am plecat la facultate, au trecut anii și la un moment dat, reluasem parțial legătura, moment în care tatăl meu mi-a oferit o mașină pe care o avea pe firmă. Am luat mașina câteva luni la București și într-un moment de neînțelegere, în care el încerca să mă atragă de partea lui, pentru că probabil era un fel de a mă câștiga, iar eu am simțit asta, am zis că nu vreau mașina. Până la urmă ce, eu nu pot să îmi iau o mașină? Era o mașină modestă față de cea la care visam eu în tinerețile mele glorioase. Și mi-a zis: Ok, dacă nu vrei să fii de partea mea, să știi că dacă nu îmi aduci mașina, o voi da drept furată și vezi că este în leasing, pe societate comercială, tu nu ești utilizator de drept și atunci imaginează-ți singur ce se poate întâmpla. Nu știu dacă ajungeam la pușcărie, dar cu siguranță eram acuzat de ceva, pentru că foloseam ceva ce nu era al meu”, a mărturisit interpretul.

Dorian Popa spune că după ce i-a înapoiat mașina, a rupt orice legătură cu tatăl său și pentru că era supărat pe el din mai multe motive, inclusiv legate de mama sa, a decis să nu meargă nici la înmormântarea lui. Mai mult, spune că nici după moartea sa nu îl poate ierta.

0Shares

Lilia Strîmbanu

https://shok.md/