Zodiile și tipul specific de inteligență

Toți suntem inteligenți și creativi într-un anumit mod, iar tipul tău de inteligență este des influențat de zodia ta, scrie SHOK.md, cu referire la elle.ro.

Berbec

Berbecii au o inteligență intuitivă. Aceștia pot găsi soluții pentru orice situație și nu se tem să își asculte instinctul, asumându-și riscuri.

Taur

Taurii au o inteligență corporal-kinestezică, reușind să își coordoneze foarte bine mintea cu restul corpului. Aceștia dezvoltă o memorie a mușchilor, reușind să învețe foarte ușor noi mișcări.

Gemeni

Având în vedere că Gemenii sunt foarte comunicativi, nu e nicio surpriză că tipul reprezentativ de inteligență pentru această zodie este cea verbal-lingvistică. Ei reușesc să găsească mereu cuvintele potrivite pentru a exprima ce doresc

Rac

Inteligența specifică acestei zodii este cea intrapersonală. Aceștia reușesc să se înțeleagă pe ei înșiși, ce simt și ce își doresc

.Leu

Leii au inteligență creativă și se pot adapta ușor la orice situație sau persoană. Ei tind să aibă mereu cea mai bună soluție pentru probleme și le rezolvă într-un mod la care nu te-ai fi gândit.

Fecioară

Inteligența specifică acestei zodii este cea logică. Fecioarele sunt foarte bune la calibrarea lucrurilor, găsirea ipotezelor și demonstrarea acestora.

Balanță

Balanțele au inteligență muzicală, ceea ce înseamnă că sunt persoane care se descurcă excelent la înțelegerea limbajului muzical și a sunetelor, ritmului și tonurilor.

Scorpion

Inteligența perceptivă este specifică Scorpionilor. Aceștia sunt greu de păcălit. Pot recunoaște minciunile, indiferent ce faci sau ce spui.

Săgetător

Săgetătorii au o inteligență existențială. Aceștia iubesc să abordeze marile întrebări ale vieții, de ce trăim și de ce murim.

Capricorn

Cei din zodia Capricornului au o inteligență practică, deoarece reușesc mereu să rezolve problemele. Pot echilibra contul bancar, pot rezolva o problemă la locul de muncă și găsesc un mod de a se pensiona până la 40 de ani.

Vărsător

Vărsătorii au o inteligență spațială și pot genera și transforma imagini vizuale

.Pești

Inteligența naturalistă este specifică acestei zodii. Nativii Pești au o putere de înțelegere a creaturilor vii și reușesc să „citească” natura.