Dorian Popa, pus pe fapte mari! Ce vrea să își cumpere artistul, în plină pandemie

 Dorian Popa, pus pe fapte mari! Ce vrea să își cumpere artistul, în plină pandemie
0Shares

Dorian Popa se pregătește temeinic pentru o nouă achiziție ce îi face viața mai frumoasă decât este deja. Artistul are banii necesari și chiar a dezvăluit în mediul online despre ce este vorba, scrie SHOK.md.

Astfel, Dorian și-a informat fanii că se pregătește pentru o nouă investiție. După ce și-a făcut o casă de vis pentru care s-a dat peste cap atât pentru amenajarea piscinei ultra-moderne, cât și pentru obținerea unei mobile de un alb imaculat care să denote lux și opulență în orice colț te-ai uita, vlogger-ul se pare că nu s-a mulțumit cu atât, astfel că își mai cumpără…un teren, informează spynews.

Da, exact. Dorian Popa a spus pe Instagram că în următoarele zile va mai achiziționa o parcelă de teren pentru a-și extinde vila de lux aflată la periferia orașului. Anunțul legat de „Hâtz Rezidence” nu a fost făcut în mod ificial, însă afirmația a fost făcută în timp ce vedeta le arăta fanilor un alt lucru pe care și-ar dori să îl cumpere cât mai curâd.

De această dată vorbim despre o mașină, dar nu orice fel de mașină, ci una a cărei preț se ridică la aproximativ 200.000 de euro, vorbind despre un Ferrari Portofino roșu ca focul. Despre autoturism, Dorian a spus că îi este greu să se abțină să nu îl cumpere, astfel că înțelegem că bugetul i-ar permite din plin să facă o astfel de aroganță, însă, pentru vlogger este mai importantă afacerea pe care tocmai ce o pune pe picioare, așadar mașina de fițe va mai trebui să aștepte.

0Shares