Violeta Scrișu, mai fericită ca niciodată:„Dorințele devin realitate! Credeți în ele”

 Violeta Scrișu, mai fericită ca niciodată:„Dorințele devin realitate! Credeți în ele”
0Shares

Se pare că perioada pandemiei de coronavirus nu a fost chiar atât de rea pentru Violeta Scrișu. Aceasta a anunțat în urmă cu puțin timp că se bucură de o nouă achiziție la gare visa de ceva timp. Jurnalisat și-a cumpărat o mașină, scrie SHOK.md.

„Dorințele devin realitate! Credeți în ele!

Sunt fericită, iar fericirea e greu să o descrii prin cuvinte (am zis-o de mai multe ori)… Scriu aceste rânduri din noua mea mașină! Mi-am dorit-o de mult timp și am obținut-o!

Mașina e un obiect, construită din metal, are patru roți, volan, câteva butoane și te ajută să te deplasezi acolo unde îți poftește inima… Sunt de acord, nu trebuie să punem mult preț pe lucrurile materiale, dar eu nu mă ascund după cortină și zic sincer că inclusiv lucrurile materiale ne ajută (atenție, ne ajută, nu ne fac) să fim mai fericiți!

Mulțumesc celor care mă susțin și se bucură de reușitele mele, în mod special, familiei (aici este inclus deja și Dorin :D), pe care o iubesc necondiționat.”, a menționat aceasta pe pagina ei de Instagram.

Violeta s-a fotografiat lângă noul autoturism de care e foarte mândră și pe care a ales să-l prezinte și urmăritorilor săi de pe contul ei de socializare.

0Shares