Dragoste şi dincolo de moarte: Au murit ţinându-se de mână la doar un minut distanţă unul de celălalt, într-un spital din Statele Unite

 Dragoste şi dincolo de moarte: Au murit ţinându-se de mână la doar un minut distanţă unul de celălalt, într-un spital din Statele Unite
0Shares

Cal Dunham, 59 de ani, şi soţia lui, Linda, 66 de ani, au murit de Covid, deşi erau vaccinaţi cu schema completă, însă ambii aveau ceva probleme de sănătate. Cei doi au început să se simtă rău în timp ce se aflau într-o excursie, scrie SHOK.md cu referire la observatornews.

„Tata m-a chemat înainte de excursie şi mi-a spus că nu se simte bine, dar crede că e din cauza sinusurilor, iar Linda a luat de la el: Mi-a dat răceala”, a povestit fiica lor, Sarah Dunham. „În a treia zi, m-au trezit şi mi-au spus: Trebuie să plecăm pentru că nu ne simţim bine. Le-am împachetat tot şi au plecat”, a mai spus femeia.

În doar câteva zile, starea lor de sănătate s-a deteriorat şi au sfârşit fiind puşi la ventilatoare. Luni, au murit după ce au fost scoşi de la aparate. Cal la ora 11:07 A.M şi Linda, în mai puţin de un minut. Se ţineau de mână în timp ce plecau dincolo în tandem.

Nu este încă clar dacă problemele de sănătate ale celor doi de dinainte au contribuit la moartea lor. „Ea mereu glumea şi spunea: Ei bine, o să pleci înaintea mea, dar voi fi fix în spatele tău, îţi promit. Şi chiar a fost, a fost acolo după el”, a mai povesit Sarah.

„Dragostea pe care au găsit-o, după o căsnicie anterioară, este fantastică. Erau oamenii la care te uitai şi erai ca şi cum: Vreau să îmbătrânesc astfel, vreau astfel de dragoste când voi avea vârsta lor”

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/