Dua Lipa și Anwar Hadid și-au spus adio înainte de Crăciun. Cum a pozat artista aflată acum în vacanță cu prietenele ei

 Dua Lipa și Anwar Hadid și-au spus adio înainte de Crăciun. Cum a pozat artista aflată acum în vacanță cu prietenele ei
0Shares

Dua Lipa și Anwar Hadid s-au despărțit chiar înainte de Crăciun, după ce discuțiile de criză nu ar fi dus la niciun rezultat, notează Daily Mail. Artista și fratele celebrelor supermodele Bella și Gigi Hadid și-au spus adio după doi ani împreună, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Potrivit mai mult publicații mondene din Marea Britanie, autoarea hitului Electricity (26 de ani) și modelul în vârstă de 22 de ani nu au putut să-și salveze relația, deși ar fi luat anterior o pauză și ar fi purtat discuții pe această temă.

Cei doi nu au confirmat deocamdată despărțirea.

La începutul lunii, presa din Marea Britanie nota că povestea lor de iubire ar fi pe sfârșite.

Dua și Anwar nu au mai fost văzuți împreună de aproape opt săptămâni din cauza programului lor foarte încărcat, notează The Sun. O sursă a declarat anterior: „Și-au expus reciproc ideea de a pune frână pentru moment relației lor, deoarece călătoriile și timpul petrecut departe unul de celălalt au fost prea mult pentru fiecare”. „Relația lor trece printr-o criză și se pare că este în corzi”.

Dua înregistrează noul album în Londra și Los Angeles, în timp ce Anwar se află la New York.

Într-o postare anterioară pe Instagram, Anwar a notat că este recunoscător pentru cei dragi „care mi-au ghidat pașii permițându-mi să învăț să fiu fericit cu mine însumi”.

La începutul anului, într-un interviu cu Rolling Stone, Dua declara: „Sunt foarte confortabilă în relația cu Anwar, mai mult ca oricând”.

Dua Lipa, apariție în costum de baie, la o fermă din  Oxfordshire

Zilele acestea, Dua Lipa se relaxează împreună cu prietenele ei într-o scurtă vacanță înainte de Crăciun.

Pe contul ei de Instagram, artista a publicat mai multe fotografii senzuale, spre încântarea celor peste 70 de milioane de fani care o urmăresc pe această platformă.

Cântăreața arată senzațional în costum de baie și cizme de blană, la Soho Farmhouse în Oxfordshire.

 

La începutul lunii, Dua Lipa și-a anulat un concert din cauza laringitei.

Dua Lipa este fără îndoială una dintre cele mai apreciate cântărețe la nivel internațional. Artista se bucură de un succes răsunător, precum și de milioane de dolari în conturi, întrucât afacerile ei au prosperat în 2020, în ciuda pandemiei de coronavirus.

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/