Brian May și soția lui s-au infectat cu Covid-19 după ce au participat la o petrecere: „Părea un eveniment sigur!”

 Brian May și soția lui s-au infectat cu Covid-19 după ce au participat la o petrecere: „Părea un eveniment sigur!”

Brian May, chitaristul trupei Queen, a dezvăluit că este infectat cu noul coronavirus. Celebrul artist, în vârstă de 74 de ani, a făcut anunțul pe rețelele sociale, unde a postat o imagine cu testul pozitiv, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Potrivit Mirror.co.uk, artistul s-a infectat cu noul coronavirus după ce a participat la petrecerea organizată de un prieten. Acum, însă, el regretă că a mers la eveniment și a făcut apel la oameni să se vaccineze.
Totodată, Brian May a dezvăluit că soția sa, actrița Anita Dobson, în vârstă de 72 de ani, a fost ”incredibil de precaută” în timpul pandemiei de coronavirus și, în ciuda acestui lucru, ei au luat decizia de a participa la această petrecere organizată de un prieten care își sărbătorea ziua de naștere.

Deși la eveniment a fost un număr restrâns de participanți, solistul trupei Queen a contractat virusul. El era vaccinat cu două doze, iar înainte de a merge la petrecere, toți cei invitați s-au testat. Tocmai acesta a fost motivul pentru care ei au lăsat garda jos și nu au purtat măști de protecție împotriva Covid-19.

”Am fost, totuși, și, privind înapoi, poate că am luat decizia greșită. Îl puteam vedea cu altă ocazie, dar asta e istorie acum. Părea un eveniment sigur, ai test negativ, deci ce putea să meargă rău? Credeam că suntem într-o bulă sigură, așa că nu am purtat măști”, s-a confesat Brian May fanilor săi de pe Instagram.

Muzicianul a dezvăluit că și soția lui s-a îmbolnăvit și a descris simptomele pe care le-au avut, printre acestea numărându-se tuse puternică, dureri de cap și alte simptome specifice gripei.

https://www.instagram.com/p/CXxdeTAqSKh/

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și