După șapte ani de abstinență totală, Charlize Theron are un nou iubit. Acesta are un copil cu altă actriță celebră

 După șapte ani de abstinență totală, Charlize Theron are un nou iubit. Acesta are un copil cu altă actriță celebră

UNIVERSAL CITY, CALIFORNIA – JUNE 26: Charlize Theron attends CTAOP’s Night Out on June 26, 2021 in Universal City, California. (Photo by Stefanie Keenan/Getty Images for CTAOP)

Charlize Theron (46 de ani) nu a mai fost văzută cu un iubit de acum șapte ani, de când s-a despărțit de actorul Sean Penn. Acum însă, conform US Weekly, aceasta se întâlnește cu modelul Gabriel Aubry (45 de ani), celebru pentru relația sa cu Halle Berry, cu care are și o fiică de 14 ani, Nahla, scrie SHOK.md cu referire la protv.Charlize Theron are, la rândul ei, două fetițe adoptate: Jackson (10 ani) și August (8 ani). Deși Charlize și Gabriel Aubry se cunosc de multă vreme, sursa apropiată care a vorbit pentru US Weekly a precizat că relația lor ”nu e nimic serios” și că cei doi nu se grăbesc.

Actrița nu a mai fost văzută cu un iubit din luna iulie 2015, de când s-a despărțit de Sean Penn.

”Am mai fost la niște întâlniri, dar de cinci ani nu am mai avut niciun iubit”, mărturisea acum doi ani actrița, la The Drew Barrymore Show.

”Pot să spun asta despre viața mea: nu mă simt singură. Este muncă grea să fii părinte, dar la finalul zilei, când mă duc la culcare îmi zic: nu mi-aș dori ca ziua să fie altfel decât este”.

Maria Palade

https://shok.md/