Ed Sheeran, declarație emoționantă despre venirea pe lume a fiicei sale: „Este un miracol!”

 Ed Sheeran, declarație emoționantă despre venirea pe lume a fiicei sale: „Este un miracol!”

Ed Sheeran a declarat că venirea pe lume a fiicei sale, ce poartă numele Ayra Antarctica, a fost o ”binecuvântare” și un ”miracol”, după ce Cherry Seaborn, soția sa, s-a confruntat cu probleme de infertilitate și, ba mai mult, aceasta chiar s-a gândit chiar să apeleze la fertilizarea in vitro, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Artistul a dezvăluit că el și partenera sa și-au făcut programare la medic ca să vadă dacă este totul în regulă după ce o perioadă au încercat să aibă un copil și nu reușeau.

Dorința lor de a avea un copil, însă, s-a îndeplinit anul trecut, în august, acesta fiind conceput într-o vacanță în Antarctica în 2019. Tocmai din acest motiv ei au luat decizia de a-i pune numele Antarctica.

”Am încercat o perioadă să avem un copil, dar nu se întâmpla, așa că am început să mergem la medici să vedem ce se întâmplă. Cred că e un miracol, motiv pentru care am considerat că trebuie să-i punem acest nume.”, a dezvăluit Ed Sheeran în cadrul unei emisiuni la radio.

”Este o adevărată binecuvântare ce am trăit.”, a mai mărturisit actorul.

Ed Sheeran crede că celebritatea lui i-ar putea dăuna

Lui Ed Sheeran îi este teamă că faima sa o va afecta pe Lyra, că va avea un impact asupra traiului ei de zi cu zi, dar și asupra relațiilor pe care le va lega. „Cred că voi avea destule dicuții dificile cu ea despre cum oamenii se vor purta cu ea. Îi va fi greu să-și dea seama care îi sunt prietenii adevărați când va fi adolescentă. Eu știu care îmi sunt prietenii foarte apropiați și după 10 ani de carieră. Sper ca și ea să-și dea seama, dar vom vedea”, a mărturisit Ed.

Maria Palade

https://shok.md/