(FOTO) Elena Gheorghe, în cea mai scurtă pereche de blugi. Solista de 36 de ani arată ca o adolescentă

 (FOTO) Elena Gheorghe, în cea mai scurtă pereche de blugi. Solista de 36 de ani arată ca o adolescentă

Când renunță la ținutele conservatoare, Elena Gheorghe se transformă total. Artista de 36 de ani este recunoscută pentru vocea ei specială, dar și pentru frumusețe. Aflată într-o continuă evoluție și schimbare, aceasta surprinde când arată curaj în vestimentație, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Recent, Elena și-a lăsat admiratorii cu gura căscată, grație ținutei purtate la o ședință foto. Ceea ce a atras atenția au fost pantalonii foarte scurți, care i-au lăsat la vedere picioarele și care pe unii i-au făcut să creadă că sunt o piesă de lenjerie intimă. Artista și-a completat look-ul cu o cămașă și o bască de un albastru electric, curea cu cataramă mare, dresuri negre și pantofi cu tocuri înalte.

https://www.instagram.com/p/CT4q2Too_P8/

Fanii au reacționat imediat și au răsplătit-o pe cântăreață cu mii de like-uri și o mulțime de comentarii. Până și colega de breaslă, Lora, a fost printre cei care i-au apreciat apariția îndrăzneață.

„Rafinament, stil, eleganță, clasă”; „Ești superbă”; „Ador ținuta”, i-au scris cei mai mulți dintre cei care o urmăresc pe Instagram, în dreptul pozei căreia Elena Gheorghe i-a pus și o descriere jucăușă: „Depinde din ce perspectiva privești lucrurile”. Au existat, de asemenea, și câteva persoane care au considerat apariția vedetei un pic prea riscantă și nepotrivită pentru imaginea pe care a promovat-o până acum.

Maria Palade

https://shok.md/