Elisabeta a II-a are COVID-19. Vezi cum se simte regina

 Elisabeta a II-a are COVID-19. Vezi cum se simte regina
0Shares

Regina Elisabeta a II-a a fost testată pozitiv pentru COVID-19 și are simptome ușoare ale bolii, informează Reuters citând Palatul Buckingham, scrie SHOK.md cu referire la digi24.

Suverana în vârstă de 95 de ani prezintă „simptome ușoare asemănătoare răcelii”, dar se așteaptă să continue „îndatoririle ușoare” la Windsor, săptămâna viitoare, potrivit sursei citate.

„Ea va continua să primească asistență medicală și va urma toate instrucțiunile adecvate”, a precizat palatul într-un comunicat.

Camilla, soţia prinţului Charles, moştenitorul tronului Marii Britanii, a fost și ea testată pozitiv cu noul coronavirus şi este în autoizolare, a anunţat luni biroul de presă de la Clarence House, reşedinţa oficială a prinţului Charles.

Camilla, în vârstă de 74 de ani, a contractat noul coronavirus pentru prima dată la doar câteva zile după ce prinţul de Wales, în vârstă de 73 de ani, a fost testat pozitiv pentru a doua oară.

Atât prinţul Charles, cât şi ducesa de Cornwall sunt vaccinaţi cu schema completă împotriva COVID-19 şi au fost imunizați și cu dozele “booster”.

O sursă din anturajul familiei regale a dezvăluit în 10 februarie pentru Reuters că prinţul Charles s-a întâlnit cu mama lui, regina Elisabeta a II-a, cu două zile înainte să fie testat pozitiv cu noul coronavirus. Sursa a precizat la acea vreme că suverana nu prezenta niciun simptom şi că starea ei de sănătate este monitorizată cu atenţie.

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/