Elon Musk pierde locul al doilea de cel mai bogat om al planetei. Cine îl înlocuiește

 Elon Musk pierde locul al doilea de cel mai bogat om al planetei. Cine îl înlocuiește

Elon Musk nu mai este cel de-al doilea cel mai bogat om al planetei, fiind înlocuit de președintele Louis Vuitton, Bernard Arnault, scrie SHOK.md, cu referire la digi24.

Potrivit topului întocmit de Bloomberg, CEO-ul Tesla și SpaceX avea miercuri o avere de 161 de miliarde de dolari, în timp ce miliardarul francez Bernard Arnault urcase la 162 de miliarde de dolari. Cei doi au fost depășiți de CEO-ul Amazon Jeff Bezos care ocupă locul 1 cu o avere estimată la 188,5 miliarde de dolari.

Președintele Louis Vuitton a reușit să-l depășească pe Musk în topul miliardarilor după ce acțiunile Tesla au scăzut pentru a cincea săptămână consecutivă, cea mai lungă serie de pierderi de după martie 2018.

Prețul acțiunilor Tesla, care s-au tranzacționat marți cu 577,87 de dolari, a scăzut cu 18,55% de la începutul lunii, cea mai slabă performanță din luna martie a anului trecut, și cu 18,11% de la începutul anului. Și acțiunile Tesla au înregistrat o scădere de 34,56% față de recordul istoric de 883,09 dolari înregistrat pe data de 26 ianuarie a acestui an.

Citește și