(video 18+) Planul unui escroc, dat peste cap de Emilian Crețu

 (video 18+) Planul unui escroc, dat peste cap de Emilian Crețu

Emilian Crețu atenționează că a apărut un nou scenariu de escrocherie, care are drept scop spargerea conturilor Web/Mobile-banking a deținătorilor de card. Actorul a plasat un video pe rețelele de socializare, în care își îndeamnă urmăritorii să fie precauți la fraudele bancare: „Sunt mizerii de oameni care se folosesc de naivitatea voastră și vă fură banii de pe card”, a menționat acesta.

Actorul a povestit pe pagina lui de Instagram că a primit un apel pe aplicația Viber, iar escrocii s-au prezentat ca fiind reprezentanți ai băncii. Sub pretextul că cineva a încercat să-i extragă din cont 500 lei și pentru a evita sustragerea mijloacelor bănești trebuie să acceseze o aplicație.

„Escrocii au progresat, te telefonează pe Viber și nu-ți cer codul de la card, dar te pun să deschizi o aplicație din App Store, că în așa mod să-ți controleze telefonul și să aibă acces la card, pentru a-ți scoate toți banii”, a menționat acesta.

Emilian vine cu un mesaj, în care se adresează fanilor: „Vă rog nu fiți naivi…sunt mizerii de oameni care se folosesc de naivitatea voastră și vă fură banii de pe card. Nu descărcați nici o aplicație indicată de ei”.

Citește și