Elon Musk revine pe Twitter cu o fotografie în care apare alături de băieții săi și de Papa Francisc

 Elon Musk revine pe Twitter cu o fotografie în care apare alături de băieții săi și de Papa Francisc

Elon Musk a revenit vineri noapte, după o absenţă de nouă zile, pe Twitter, platforma de social media pe care încearcă să o achiziţioneze contra sumei de 44 de miliarde de dolari, şi a publicat o fotografie în care apare alături de papa Francisc, de la o întâlnire care a avut loc joi, informează SHOK.md, cu referire la presa străină.

Musk, cel mai bogat om din lume, a publicat o fotografie în care apare alături de suveranul pontif. Imaginea este însoţită de textul: „Onorat să mă întâlnesc cu @pontifex ieri”.

În imagine mai apar şi cei patru băieţi adolescenţi ai lui Musk, dar nu şi fiica sa transgen, în vârstă de 18 ani, care, pe 20 iunie, a depus o cerere pentru schimbare numelui şi pentru a rupe astfel toate legăturile cu tatăl său. Musk este tatăl a opt copii.

Scopul întrevederii dintre Musk şi papa Francis precum şi locul unde s-a desfăşurat această întâlnire sunt deocamdată necunoscute.

Luna trecută, Musk a spus că „mai sunt câteva probleme nerezolvate” înainte de achiziţionarea Twitter, printre care numărul de conturi „false” din sistem, dar şi ponderea datoriilor în oferta de achiziţie.

Citește și