Emilia Clarke, actrița din „Game of Thrones”, a vorbit despre operațiile estetice: „Sunt niște standarde ridicole de frumusețe, impuse de societate”

 Emilia Clarke, actrița din „Game of Thrones”, a vorbit despre operațiile estetice: „Sunt niște standarde ridicole de frumusețe, impuse de societate”

Emilia Clarke, actrița cunoscută pentru rolul interpretat în „Game Of Thrones”, în vârstă de 34 de ani, a vorbit despre operațiile estetice, pe care și le fac multe dive de la Hollywood, în încercarea de a-și păstra tinerețea. Însă, vedeta destul de frumoasă și așa, nu este interesată să se încadreze în aceste „standarde ridicole de frumusețe”, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Ideea de a se opera, pentru a-și păstra tinerețea, nu o încântă deloc pe actrița din Game Of Thrones.

„Ideea de a-mi lăsa fața pe mâinile cuiva, care are un cuțit, nu este pentru mine. Nu veni la mine cu așa ceva, pentru că nu se va întâmpla niciodată”, a declarat actrița.

Aceasta a mărturisit, de asemenea, că nu este speriată doar de ideea de a se opera, ci și de faptul că o operație estetică i-ar putea pune în pericol cariera.

„Sunt împotriva acestor operații, din cauza fricii, dar și a faptului că există posibilitatea să nu pot să-mi fac jobul, să nu pot să-mi mișc fața”, a mai mărturisit ea.

„Dacă cineva îmi va spune că trebuie să fac ceva ca să mă încadrez în standardele ridicole de frumusețe impuse de societate, o să-i spun să-și facă el. Nu sunt încrezătoare în felul în care arăt, dar îmi permit să-i spun cuiva că nu sunt interesată să-i ascult părerea.”, a mai adăugat actrița.

Starul a mai subliniat că a îmbătrâni, este ceva natural și nu intenționează să intervină în acest proces.  Emilia Clarke își dorește să îmbătrânească încet, liniștit și natural.

În urmă cu 8 ani, celebra actriță britanică, Emilia Clarke, a suferit un anevrism cerebral, care aproape i-a fost fatal. Doi ani mai târziu, medicii au constatat că s-a întâmplat din nou și au operat-o de două ori la creier, actrița dezvăluind, ulterior, că se consideră norocoasă, întrucât foarte mulți oameni aflați în situația ei nu supraviețuiesc.

Maria Palade

https://shok.md/