(foto) Emilian Crețu, profund emoționat: „Dacă ați ști ce se întâmplă în inima bunicii Nastea”

 (foto) Emilian Crețu, profund emoționat: „Dacă ați ști ce se întâmplă în inima bunicii Nastea”

Familia Crețu este profund emoționată de plecarea Laviniei în Italia, care a fost crescută timp de 11 ani de bunica Anastasia. Actorul a scris o postare pe pagina lui de Facebook în care se întreabă: „Când oare copiii acestei țări vor trăi acasă”, scrie SHOK.md.

Emilian a publicat o imagine în care mama actorului își cuprinde cu tandrețe nepoțica, iar la descriere a adăugat următorul mesaj: „Dacă ați ști ce se întîmplă in inima bunicii Nastea, 11 ani i-a fost mamă și tată… Azi, Italia o ia la ea. Când oare copiii acestei țări vor trăi acasă?”.

Internauții l-au suținut pe actor în comentarii și au menționat că au trecut prin situații similare: „Îi trist pentru bunica, dar copiii trebuie să crească lângă părinți. Succese mari Lavinia. Foarte mulți am trecut peste acest pas./Îmi dau seama cât o să sufere aceasta bunică, prin asta trec și eu acuma e foarte dureros, e trist în suflet/Ne închinăm tuturor mamelor, bunicilor pentru dragostea, grija, gingășia pe care o dăruiesc copiilor…/Emilian ca să ironizăm un pic situația asta foarte tristă, ar fi bine să-i dăruiești tu un nepot și viața ei se va schimba, durerea în bucurie”.

Ar putea fi o imagine cu copil şi stând în picioare