Eminem, Dr. Dre, Snoop Dogg, Mary J. Blige și Lamar au făcut show în pauza de la Super Bowl 2022

 Eminem, Dr. Dre, Snoop Dogg, Mary J. Blige și Lamar au făcut show în pauza de la Super Bowl 2022

Au făcut show în pauza de la Super Bowl 2022. Snoop Dogg şi Dr. Dre, originari din zona Los Angeles, au interpretat împreună piesa „California Love”, invitatul surpriză 50 Cent a cântat atârnat cu capul în jos, iar rapperul Eminem a îngenuncheat în timpul unui spectacol plin de energie susţinut de superstarurile hip-hop, scrie SHOK.md cu referire la Agerpres.

Show-ul atrage cei mai importanţi artişti la nivel mondial, iar anul acesta i-a inclus și pe vedeta R&B Mary J. Blige şi pe rapperul Kendrick Lamar, aducând în prim-plan muzica hip-hop.

Muzicienii, adunaţi pe arena SoFi din Inglewood, California, au interpretat o combinaţie de hituri traversând acoperişuri şi spaţiile interioare ale unui şir de clădiri albe asamblate pe terenul de fotbal.

Eminem şi-a încheiat hitul „Lose Yourself” aşezându-se în genunchi cu capul sprijinit pe mână, un gest făcut de fostul quarterback Colin Kaepernick în timpul imnului naţional la meciurile din NFL, un apel la dreptate rasială. Kaepernick nu a mai jucat din sezonul 2016 deoarece nicio echipă din NFL nu l-a mai angajat după ce a început să îngenuncheze.

Site-ului de informaţii Puck a scris duminică înainte de Super Bowl că NFL i-a transmis lui Eminem să nu îngenuncheze în timpul spectacolului. Un purtător de cuvânt al ligii profesioniste de fotbal american nu a răspuns imediat unei solicitări transmise de Reuters pentru a comenta pe marginea acestui subiect.

„Cel mai mare show din timpul pauzei pe care l-am văzut vreodată!”, a scris pe Twitter LeBron James, vedeta echipei de baschet Los Angeles Lakers, prezent în public.

În 2021, artistul canadian The Weeknd a animat spectacolul din pauză, după Jennifer Lopez şi Shakira în 2020.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și