Emisiunea Politica Nataliei Morari de la TV8, retrasă definitiv din grilă. Jurnalista a renunțat și la conducerea postului

 Emisiunea Politica Nataliei Morari de la TV8, retrasă definitiv din grilă. Jurnalista a renunțat și la conducerea postului
0Shares

Igor Boțan a fost ales președinte al AO „Media Alternativă”, deținătoarea licenței de emisie a postului TV8, după ce Natalia Morari a anunțat că se retrage din această funcție și din calitatea de membru al Consiliului de administrare al Asociației, precum și în legătură cu retragerea definitivă din grilă a emisiunii „Politica”, scrie SHOK.md, cu referire la UNIMEDIA.

„La ședința comună a membrilor Asociației și a Consiliului de administrare, care a avut loc pe 7 septembrie 2021, Igor Boțan a fost ales președinte al A.O. „Media Alternativă”, deținătoarea licenței de emisie a postului TV8. Numirea dlui Boțan a fost făcută după decizia Nataliei Morari de a se retrage din această funcție și din calitatea de membru al Consiliului de administrare al Asociației, precum și în legătură cu suspendarea emisiunii „Politica”. TV8 rămâne o televiziune a oamenilor liberi, dedicată misiunii și valorilor sale de promovare a unui jurnalism în interesul public”, menționează postul de televiziune.

„În urma conflictului de interese declarat ieri la ședința comună a membrilor Asociației Obștești „Media Alternativă”, deținătoarea licenței de emisie a postului TV8, și a Consiliului de administrare al Asociației, conducerea postului TV8 informează că, începând cu data de 7 septembrie 2021, Natalia Morari și-a depus demisia din funcția de președinte al Asociației și și-a retras calitatea de membru al Consiliului de administrare al A.O. „Media Alternativă” și, prin urmare, nu este în poziția să participe la luarea deciziilor și în administrarea postului de televiziune.

Totodată, începând cu data de 7 septembrie 2021, urmare a anunțului ei de a-și suspenda emisiunea, TV8 anunță despre retragerea definitivă a emisiunii „Politica Nataliei Morari” din grila de emisie a postului. Deciziile conducerii TV8 sunt dictate de Codul deontologic al jurnalistului, politica editorială internă, și misiunea și valorile TV8”, a anunțat Administrația AO Media Alternativa, Postul de televiziunii „TV8”.

Jurnalista Natalia Morari a dezvăluit că tatăl copilului ei este Veaceslav Platon. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, aceasta spune că în ultimele săptămâni a fost șantajată de către oamenii din SIS cu aceste detalii din viața sa personală. Jurnalista se retrage din fața ecranelor pentru o perioadă nedeterminată, însă promite că va reveni la timpul potrivit cu un nou format de emisiune.

Omul de afaceri Veaceslav Platon a publicat, la sfârșitul lunii iulie, pe o rețea de socializare, o poză în care apare un bebeluș ce seamănă leit cu fiul Nataliei Morari. Atunci, administratorul paginii spunea că a fost publicată din eroare.

La începutul lunii mai, Natalia Morari spunea că Rem a avut un tată- donator. La 12 aprilie, Natalia a devenit mămică pentru prima dată. Aceasta a născut un băiețel perfect sănătos.

0Shares