Emma Stone a dezvăluit numele fetiței ei. Are o semnificație specială

 Emma Stone a dezvăluit numele fetiței ei. Are o semnificație specială

La două luni de la naștere, Emma Stone a dezvăluit numele fetiței ei. După o perioadă nu a fost făcut public nici sexul bebelușului, presa din SUA a aflat și semnificația numelei ales de actriță pentru fiica ei și a directorului de film Dave McCary, scrie SHOK.md, cu referire la spynews.

Emma Stone i-a pus fetiței ei un nume cu semnificație specială în familia ei. Louise Jean McCary este numele micuței, ales de actriță în onoarea bunicii ei, pe care o chema Jean Louise, potrivit TMZ.

Stone a născut-o pe Louise Jean în luna martie. Anul trecut, actrița vorbea pentru prima dată despre dorința de a deveni mamă, având în vedere că nu a gândit mereu așa.

Numele fetiței Emmei Stone are o semnificație specială

Nu am avut niciodată în grijă copii. Când eram adolescentă spuneam că nu o să mă căsătoresc niciodată, că nu o să am copii niciodată. Au trecut anii și am început să fiu la modul: ”Chiar vreau să mă căsătoresc și chiar vreau să am copii””, a spus Emma Stone pentru Entertainment Tonight, potrivit Mirror.

Emma și Dave s-au căsătorit în secret anul trecut. Oficializarea relației a a ieșit la lumină după ce actrița a fost văzută purtând verigheta. Cei doi erau logodiți din decembrie 2019.

Actrița este cunoscută pentru discreția sa cu privire la viața personală. După ce a dat naștere, aceasta nu a dorit să dezvăluie sexul beblușului în primele săptămâni.

În ceea ce privește viața profesională, vedeta este mult mai vocală. În ultima perioadă, Emma și-a promovat cel mai nou film, ”Cruella De Vil”, în care joacă rolul protagonistei.

Citește și