Ce găsește irezistibil la tine, în funcție de zodia ta

 Ce găsește irezistibil la tine, în funcție de zodia ta
0Shares

Să știm ce găsesc alții irezistibil la noi ne poate aduce un plus de încredere!

Noi, ca femei, avem tendința de a ne concentra asupra lucrurilor care nu ne plac la noi însene și să ignorăm faptul că suntem geniale și frumoase!

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Ești deschisă către orice.

Faci tot ce îți dorești să faci și te implici în toate provocările care te atrag, dar ești în continuare capabilă să faci și lucrurile care nu îți plac doar pentru că partenerului tău îi plac. Acest lucru îi arată cu adevărat cât de mult îți pasă de el.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Poate fi vorba doar despre o mică atingere pe brațul său sau de o îmbrățișare, pentru că partenerul tău adoră când îl atingi.

Nu trebuie să facă parte din preludiu sau să fie o modalitate de a face sex, ci doar o atingere afectuoasă care îi arată cât de mult îți pasă de el și cât de în siguranță te simți cu el.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Partenerul tău nu poate rezista felului în care te înțelegi cu prietenii lui.

Știe că nu trebuie să-și facă griji dacă te distrezi sau nu la o petrecere sau la un eveniment. De asemenea, este fericit să știe că nu trebuie să aleagă între tine sau prietenii săi, pentru că le poate avea pe amândouă.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Familia este extrem de importantă pentru partenerul tău și consideră fantastic că îi iubești pe ai lui.

Când nu o ajuți pe mama lui să pregătească cina de Crăciun, o ajuți pe sora lui mai mică cu temele. El te imaginează ca parte a familiei sale și asta doar îi intensifică dragostea pentru tine.

Leu(22 iulie – 22 august)

El găsește încrederea de sine și personalitatea ta irezistibile.

Îi place că strălucești și că ești în centrul atenției, dar în același timp te integrezi foarte bine în orice grup și te înțelegi bine cu oamenii. Ești pachetul complet și el este impresionat.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Iubește că ești atât de capabilă, dar că nu ești arogantă.

Nu-l faci să se simtă de parcă e șchiop și nu e în stare de nimic. Îl faci să se simtă ca și când ați fi o echipă care poate reuși în tot.  

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

El consideră irezistibil faptul că nu numai că îi ceri părerea, dar chiar o iei în considerare.

Nu îi spui doar ce vrea să audă, ci ai încredere în el și te bazezi pe el, iar acest lucru înseamnă mult.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Nu îți poate rezista atunci când inițiezi ceva sexual.

Bărbații trebuie să se simtă doriți, iar partenerul tău nu este o excepție. Când ai gesturi lascive sau îi trimiți mesaje sexy, atunci e în al nouălea cer.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Partenerul tău iubește cât ești de flexibilă și deschisă către schimbare.

Nu trebuie să-și facă griji că relația voastră va deveni plictisitoare sau că veți avea o probleme atunci când se petrec schimbări inevitabile. Păstrezi lucrurile interesante, iar asta e o trăsătură căreia nu îi poate rezista.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Ești irezistibilă în ochii lui atunci când apreciezi lucrurile pe care le-a făcut.

Sigur, oamenii nu ar trebui să facă ceva doar pentru a obține o reacție pozitivă, dar asta nu înseamnă că o mulțumire sau o îmbrățișare caldă din când în când nu este apreciată.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Partenerul tău adoră că îți pasă de cei din jur și că iubești animalele.

Îi arată că ești plină de compasiune și că ai o inimă mare, ceea ce e extrem de atrăgător pentru el. Când îi scoți câinele la plimbare de una singură, el te iubește și mai mult.

Pești(19 februarie – 20 martie)

I se pare extrem de atrăgător că ești atât de pasionată de muncă sau de hobby-urile tale.

Când ești entuziasmată de un proiect la care lucrezi, ai o strălucire aparte căreia nu îi poate rezista. Știe că nu ești dependentă de el pentru fericirea ta și asta îl face să-și dorească și mai mult să fie în preajma ta.

Sursa:eva

0Shares